Sprzedaż nieruchomości

POTULICE

Fundacja Potulicka  z  siedzibą w Wojnowie (Wojnowo 5 , 86-014 Sicienko ) ogłasza sprzedaż nieruchomości gruntowych niezabudowanych w miejscowości Potulice gmina Nakło nad Notecią, KW nr BY1N/00019899/3, działki o numerach ewidencyjnych:

Numer działkipowierzchnia m/2
 21/41 180
 21/51 092
 21/61 386
 21/76 855

Opis nieruchomości :

Nieruchomość gruntowa, niezabudowana położona w miejscowości Potulice gmina Nakło nad Notecią.

Działka położona w środkowej części miejscowości, posiada dostęp do sieci energetycznej, wodociągowej. Teren obecnie nie zagospodarowany. Kształt działki w formie prostokąta. Po drugiej stronie ulicy znajduje się zabudowa inwentarskie. Rodzaj użytków : R VI.

Przeznaczenie Nieruchomości i sposób jej zagospodarowania :

Zgodnie z wydanymi przez Urząd Miasta i Gminy Nakło nad Noteci warunki zabudowy dla dz. nr 21 (przed podziałem) działka znajduje się na terenie przeznaczonym na cele zabudowy mieszkaniowej jednorodzinnej.

SICIENKO

Fundacja Potulicka  z  siedzibą w Wojnowie (Wojnowo 5 , 86-014 Sicienko ) ogłasza sprzedaż nieruchomości gruntowych niezabudowanych w miejscowości Sicienko, KW nr BY1B/00008387/1, działki o numerach ewidencyjnych:

Numer działkipowierzchnia m/2

Opis nieruchomości :

Nieruchomość gruntowa, niezabudowana położona w miejscowości Sicienko przy ulicy Ogrodowej. Ulica posiada nawierzchnię asfaltową. Działka posiada dostęp do sieci energetycznej, wodociągowej, kanalizacyjnej i gazowej. Teren obecnie nie zagospodarowany. Na działce znajdują się studnie głębinowe, które stanowią własność Gminy Sicienko. Kształt działki w formie prostokąta. Po drugiej stronie ulicy znajduje się zabudowa mieszkaniowa jednorodzinna.

Przeznaczenie Nieruchomości i sposób jej zagospodarowania :

Zgodnie z Miejscowym Planem Zagospodarowania Przestrzennego Gminy Sicienko uchwalonego Uchwałą nr XIII/67/07 Rady Gminy Sicienko z dn. 26.09.2007r. w/w działka znajduje się na terenie przeznaczonym na cele zabudowy mieszkaniowej oraz na cele inwestycyjne.

W celach sprzedażowych prosimy o kontakt z :

Michał Kołodziejczyk
Sprzedaż Nieruchomości: