Sprzedaż nieruchomości

SICIENKO

Fundacja Potulicka  z  siedzibą w Wojnowie (Wojnowo 5 , 86-014 Sicienko ) ogłasza sprzedaż nieruchomości gruntowych niezabudowanych w miejscowości Sicienko, KW nr BY1B/00008387/1, działki o numerach ewidencyjnych:

Numer działkipowierzchnia m/2

Opis nieruchomości :

Nieruchomości gruntowe, niezabudowane położone w miejscowości Sicienko przy ulicy Ogrodowej. Ulica posiada nawierzchnię asfaltową. Działki posiada dostęp do sieci energetycznej, wodociągowej, kanalizacyjnej i gazowej. Teren obecnie nie zagospodarowany. Kształt działek w formie prostokąta. Po drugiej stronie ulicy znajduje się zabudowa mieszkaniowa jednorodzinna.

Przeznaczenie Nieruchomości i sposób jej zagospodarowania :

Zgodnie z Miejscowym Planem Zagospodarowania Przestrzennego Gminy Sicienko uchwalonego Uchwałą nr XIII/67/07 Rady Gminy Sicienko z dn. 26.09.2007r. w/w działka znajduje się na terenie przeznaczonym na cele zabudowy mieszkaniowej jednorodzinnej (ozn. symbolem B9MN).

W celach sprzedażowych prosimy o kontakt z :

Michał Kołodziejczyk
Sprzedaż Nieruchomości:
mkolodziejczyk@fundacjapotulicka.pl
kom. +48 517 495 632

Tomasz Szafraniec
Zarządca nieruchomości-koordynator
tszafraniec@fundacjapotulicka.pl
kom. +48 885 852 552

KRĄPIEWO

Fundacja Potulicka z siedzibą w Wojnowie  (Wojnowo 5 ,86-014 Sicienko)  wydzierżawi grunty rolne zabudowane budynkami gospodarskimi w miejscowości Krąpiewo, gmina Koronowo, województwo kujawsko – pomorskie.

W skład gospodarstwa wchodzą działki :

1. Dz. nr 186/16 o pow. 1,0797 ha , Klasa bonitacyjna Br – R IIIa
  2. Dz. nr 189/12 o pow. 0,7869 ha , klasa bonitacyjna Br – R IIIb
  3. Dz. nr 189/13 o pow. 6,4068 ha , klasa bonitacyjna :
  4. Ł IV pow. 2,6800 ha
  5. Ł V  pow.  0,7269ha
  6. Ps IV pow. 0,7497ha
  7. Br – R IIIb pow. 1,9508ha
  8. Br – Ł V pow. 0,1422ha
  9. Br – Ps IV pow.  0,1078ha
  10. Bi  pow. 0,0294 ha
  11. dr pow. 0,0200ha
  12. Dz. nr 188/1 opow. Pow. 0,2192 ha, klasa bonitacyjna B .

Na terenie gospodarstwa znajduje się : trzy obory, cielętnik, hala udojowa, warsztaty mechaniczne, garaże, stodoła –magazyn, magazyn, zbiornik na gnojowicę (ok. 2000m3), waga najazdowa (60t), hydrofornia.

Teren częściowo utwardzony, z własnym ujęciem wody i rozprowadzeniem , budynki posiadają instalacje elektryczne.

Do gospodarstwa prowadzą dwa niezależne wjazdy.   Teren częściowo ogrodzony.

Proponowany roczny czynsz dzierżawny : 385.000,00 zł Osoba do kontaktu : p. Tomasz Pilch tel. 507 021 455